Autor: Kaubandus.ee • 21. veebruar 2024

Vargad kolivad väikestest kauplustest keskustesse?

Kui varguste arv toidukauplustest on näidanud tõusutrendi juba aastaid, siis viimasel ajal on märgata, et varastatakse korraga järjest suuremate summade eest ja möödunud nädalal oli mitu vargust ka kaubanduskeskustes.
G4Si juhtimiskeskuse videovalveteenus ettevõtte peamajas Paldiski maanteel Tallinnas.
Foto: Erik

Möödunud nädalal reageeris G4Si patrull varguskatsele ühes suures Tallinna kaubanduskeskuses, kus üritati varastada kaupa ligi 300 euro väärtuses. Varastada püüdnud naine peeti kinni ja anti üle politseile. Kaup tagastati rikkumata kujul kauplusele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757