Autor: Kaubandus.ee • 22. veebruar 2024

Atria Eesti uueks tegevjuhiks saab senine müügi- ja turundusdirektor

Atria Eesti pikaajaline tegevjuht Olle Horm lahkub ettevõttest ning Eesti ühe suurima lihatööstuse juhtimise võtab alates aprillist üle senine müügi- ja turundusdirektor Meelis Laande.
Atria Eesti uus juht Meelis Laande
Foto: Raul Mee

Tänan Olle Hormi eduka töö eest Atria Eesti tegevjuhina alates 2012. aastast. „Olle Horm on ehitanud Atria Eesti edukaks ja kasumlikuks ettevõtteks. Eriti hindan Olle pikaajalist juhtimiskogemust keerulises ärikeskkonnas,“ ütles Atria Plc tegevjuht Kai Gyllström.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757