Autor: Merit Võigemast • 22. veebruar 2024

Silikaat Tehnopargi juht: üürileandjatel tuleb järele anda

Silikaat Tehnopargi juht Priit Poksi sõnul on ärikinnisvara turul hetkel tunda kõikumisi, mis sunnib järeleandmisi tegema ka paljusid üürileandjaid.
Silikaadi Tehnopark AS ja Silikaat AS tegevjuhi Priit Poksi sõnul on üüriturg 2024. aasta algul küllaltki muutlik
Foto: Silikaat AS

Hetke üüriturg näib olevat Silikaadi Tehnopark AS ja Silikaat AS tegevjuhi Priit Poksi sõnul küllaltki muutlik, paralleelselt muutuvad ka üüritingimused. „Soodustingimustega üüripakkumisi on üha rohkem, kuna paljud üürileandjad on valmis tegema järeleandmisi oma äriplaanis täitmaks tühje ruume ja säilitada sissetulekuid,“ selgitas ta, et majanduslanguse ajal on soodustuste küsimine või maksetähtaja pikendamine juba olemasolevatelt üürnikelt aktuaalne teema.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757