Autor: Merit Võigemast • 1. märts 2024

Segadus pakendivabade toodetega: jaekett tarbijate huvi ei näe, tootja sõnul on kasv kolmekordne

Kodumaise öko-kodukeemia tootmisettevõtte Mulieres sõnul kinnitab nende zero-waste nõudepesutablettide müügikasv, et pakendita toodete pakkumisele tuleb rohkem rõhku panna. Pakendivabu tööstustooteid müüva Rimi hinnang on paraku negatiivsem.
Mulieres OÜ juhi Merylin Rüütli sõnul pakendivabade toodete müük kasvab
Foto: Mulieres OÜ

„Seda, et lahtised nõudepesutabletid osutuvad hitt-tooteks, ei osanud me nii kiiresti oodata,“ avaldas Merylin Rüütli, Mulieres OÜ omanik ja juhatuse liige ettevõtte 2023. aasta menukama toote, mille müük eelneva aastaga võrreldes kolmekordistus. „Järgnesid pakendita pesugeelid, üldpuhastusvahendid, pesuäädikas. Täna moodustavad pakendita nõudepesutabletid kogu müügitulust juba kümnendiku ja teistegi pakendivabade toodete müük kasvab,“ sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757