Autor: Aleksei Šiškin • 5. märts 2024

USA pere käivitas Eestis õlleäri: “See läks maksma 133 000 eurot”

Brewklyni õllekoha omanikud Simone Heron ja Stephen Forrest Brown.
Foto: Aleksei Šiškin
Me oleme need, kes on alustanud selle äriga nullist, selgitas Brewklyni õlle- ja veinipoe omanik, ameeriklanna Simone Heron. Siiani pole me endale isegi palka maksnud, lisas abikaasa, samuti ameeriklane Stephen Forrest Brown.

“Me tulime esimest korda siia 2022. aasta suvel. Tallinnas olles saime aru, et käsitööõlut armastavaid inimesi on Eestis piisavalt, aga keegi ei müü seda õigesti,” meenutas ettevõtte idee sündi Brewklyni üks omanikest, Stephen Forrest Brown.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757