• 04.03.24, 15:02

Muutus restoraniäris: varem pidi kokkasid üle ostma, nüüd on valikuid mitu

Pealinna restoraniomanikel on varasemast lihtsam kokkasid leida: kui enne pidi kokkasid ja pagareid konkurentide juurest suurema rahaga üle ostma, siis nüüd saab mitme inimese vahel valida.
Tallinna restoran F-Hoone Telliskivi loomelinnakus võttis Äripäeva Restoranide TOPis koguni kaks kõrget kohta.
  • Tallinna restoran F-Hoone Telliskivi loomelinnakus võttis Äripäeva Restoranide TOPis koguni kaks kõrget kohta.
  • Foto: Andres Haabu
Niiviisi kirjeldab Tallinna restoranipidaja Andrei Soloha, kes vastutab F-Hoone köögi eest ja peab Kopplis Bekkeri pagariäri.

Seotud lood

TOP
  • 16.02.24, 08:50
Restoranide TOPi esikolmik: räägime vähem majanduslangusest!
Toitlustusettevõtete edetabeli esikolmiku kõik esindajad ütlevad, et sellele aastale vaatavad nad positiivse pilguga – inimesed käivad väljas söömas ning on valmis kvaliteedi eest ka maksma.
Uudised
  • 02.02.24, 14:28
Uuring: kiirtoidukohtade külastamine on kasvutrendis
2023. aasta lõpus Socio Uuringukeskuse poolt läbi viidud uuringu põhjal on eestimaalaste seas jätkuvalt soosituim kiirtoidukoht Hesburger (30%), teisena järgneb McDonald’s (27%) ja kolmas Circle K (10%). Veerand vastanuist külastab neid söögikohti vähemalt kord kuus.
  • ST
Sisuturundus
  • 02.12.25, 08:30
Samm-sammult ja nutikalt: kuidas muuta oma e-pood rahvusvaheliseks edulooks?
Üks levinumaid vigu on proovida kõiki tegevusi korraga: laieneda erinevatele turgudele ja siseneda neisse erinevate uute teenustega. Edukamad on olnud need e-poed, kes valivad korraga ühe sihtturu, kus huvi juba olemas – olgu selleks orgaaniline liiklus, sotsiaalmeedia kaasatus või kasvav tellimuste arv sellest riigist.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele