Autor: Helen Külaots • 16. veebruar 2024

Restoranide TOPi esikolmik: räägime vähem majanduslangusest!

Toitlustusettevõtete edetabeli esikolmiku kõik esindajad ütlevad, et sellele aastale vaatavad nad positiivse pilguga – inimesed käivad väljas söömas ning on valmis kvaliteedi eest ka maksma.
Argentiina restorani omanik Ego Riener Lootsi tänava restoranis
Foto: Liis Treimann

Restoranidel oli hea aasta! “Möödunud aasta oli meie jaoks läbi aegade parim,” ütlevad restorani Pull esindajad Enn Tobreluts ja Andres Tuule ja täpsustavad, et see tulenes muuhulgas sisemiste struktuuride muutmisest. “Muutsime oma tegevust juhtimisalaselt efektiivsemaks,” täpsustavad nad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757