Autor: Kaubandus.ee • 8. märts 2024

Lidli turuosa läheneb viiele protsendile

Kahe aastaga on Lidl avanud kuues linnas 13 poodi ning läheneb 5 protsendile turuosast.
Toidukaupade kõrge hind on täna Eesti inimeste jaoks ülekaalukalt suurim mure, ütles Lidl Eesti tegevjuht Maciej Urbanski
Foto: Lidl Eesti OÜ

Järgmisena on Lidl Eesti OÜ-l plaanis avada kauplus Kuressaares ja samuti lisanduvad uued Lidlid Tallinnas ja Tartus. Pikemas vaates on töös Viljandi ja Võru Lidli arendamine ning veel mitmete uute kaupluste avamine mujalgi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757