Autor: Kaubandus.ee • 14. märts 2024

Partnerkaardi arendusjuht: füüsilise kaardi kasutajaskond väheneb drastiliselt

Partnerkaardi arendusjuht Rene Paatsi sõnul kasutavad üle 200 tuhande kliendi ehk umbes 30% kõikidest kasutajatest plastist kliendikaardi asemel digitaalset Partnerkaardi äppi.
Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats sõnas, et lojaalsusprogrammid liiguvad järk-järgult nutiseadmetesse.
Foto: Tallinna Kaubamaja Grupp

“Lojaalsusprogrammid liiguvad järk-järgult nutiseadmetesse ja populaarsemaks muutub virtuaal- ja liitreaalsuse kasutamine, selgitas Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats. Ka Circle K turundusjuht Kristella Penderi sõnul tehakse täna paljud kliendikaarditehingutest digitaalselt. ”Trend näitab, et lähiaastatel väheneb füüsilise kaardi kasutajate arv ilmselt drastiliselt,“ sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757