Autor: Kaubandus.ee • 18. märts 2024

Masku üle aastate jälle kahjumis

Masku Baltic OÜ võitlus 2023. aastal majandussurutisega lõppes ettevõtte jaoks kahjumiga. 2024. aastal loodetakse uuenenud veebipoe toel kasvada ning nad näevad ühe eelisena konkurentide ees agressiivset müügi- ja reklaamipoliitikat.
Masku Baltic OÜ võitlus 2023. aastal majandussurutisega lõppes ettevõtte jaoks kahjumiga.
Foto: Masku Baltic OÜ

Masku Baltic OÜ teenis 2023. aastal 4,8 miljonit eurot müügitulu, mis on 15% võrra vähem kui eelneval aastal. Müügitulu suurenes Soome - 2022. aastal müüdi Soome 5,5 tuhande euro eest, 2023. aastal 23 tuhande euro eest. Samuti eksporditi Poola, küll esialgu vaid 1,9 tuhande euro eest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757