Autor: Kaubandus.ee • 21. märts 2024

Eugesta kolis laod suuremale pinnale

Baltikumi üks suurimaid edasimüügiettevõtteid Eugesta laiendas lao Tallinna külje alla, kuhu sõlmiti pikaajaline üürileping.
Rukki tee 5 asuv logistikakeskus.
Foto: Kapitel

„Tegevusmahud ja arengusuunad on järjepidevalt kasvanud ja mitmekesistunud, nii tekkis vajadus oluliselt suurema laopinna järele,“ põhjendas uue pikajalise lepingu sõlmimist Eugesta Eesti juht Mindaugas Melinis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757