Autor: Merit Võigemast • 22. märts 2024

Kavalaid poevargaid püüavad kavalad kaamerad

Poevargused on täna tõsine ja kiirelt kasvav probleem, leiavad turvafirmad. Avaldame moodsad võtted ja värsked kogemused, millega oma kaupluses suurem kahju ära hoida.
Inimesed üritavad nutikassadest maksmata kaupa läbi vedada.
Foto: Hendrik Osula

“Viimase viie aasta jooksul on varguste arv enam kui kahekordistunud,“ ütles G4S-i teenindus- ja juhtimiskeskuse direktor Reiko Tääker ja lisas, et ainuüksi möödunud aastal kasvas poevarguste arv ülemöödunud aastaga võrreldes 39%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757