Autor: Kaubandus.ee • 3. aprill 2024

Väo tankla restoranis töötab eesti keelt kõnelev robot Kratt

Olerexile kuuluvas Väo Keskuses asub kogukonnarestoran Sõlm, mis on Eestis mitmes mõttes ainulaadne: lisaks tippkoka poolt loodud menüüle pakub elamusi ka ettekandjana töötav robot Kratt.
Sõlm on ainus restoran Eestis, kus toidu toob lauda eesti keelt kõnelev robot.
Foto: Kalle Veesaar

„Sõlm ei ole tanklarestoran, milliseid on Eestis juba piisavalt,“ selgitas Väo Keskuse juht Elis Kaurson. „Tegemist on kaasaaegse kogukonnarestoraniga, mille sarnast siinses piirkonnas ei ole ning mis oma menüü ja interjööriga on võimeline konkureerima nii Tallinna kui ka lähiümbruse tunnustatud restoranidega.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757