Autor: Kaubandus.ee • 4. aprill 2024

Venipak Eesti sai uue tegevjuhi

Rahvusvaheline pakiveoettevõtte Venipak Eesti üksus sai uue juhi, varem Barbora.ee juhina ja Boltis regiooni juhina töötanud Deniss Osmani.

Viimase aasta jooksul on Venipaki meeskond kasvanud 11% võrra, märtsis valiti uus juht Venipak Eesti üksusele, teatas ettevõte. Uueks Eesti üksuse juhiks on varem Barbora.ee ja Bolt regiooni juhina töötanud Deniss Osman, kelle sõnul on Venipak Eesti tänavune eesmärk jätkata laienemist ja ärimahtude kasvu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757