Autor: Kaubandus.ee • 4. aprill 2024

Tarbijate optimism on Eestist madalamal tasemel vaid Kreekas

Eesti tarbijate optimism tuleviku suhtes on madalamal tasemel, kui see oli koroonaepideemia haripunktis. Euroopa Liidus on nõrgem tarbijate optimism üksnes Kreekas.
Eesti tarbijate valmisolek teha suuroste on praegu tagasihoidlik.
Foto: Liis Treimann

Samas Leedu tarbijate optimism oli märtsis kõrgeim kogu Euroopa Liidus, kusjuures Leedu ja Poola olid ainsad positiivse optimismi tasemega riigid, analüüsis värskeid Euroopa Komisjoni avaldatud andmeid Citadele Eesti filiaali juht Rainer Moppel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757