Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2024

Maxima otsib avalike teenuste osutajaid oma Merivälja hoonesse

Maxima Eesti plaanib Tallinnas Merivälja tee 80 aadressil ehitada kahekorruselise hoone, mille tarbeks on menetluses detailplaneering. Esimesele korrusele rajatakse Maxima XX kauplus.
Tulevane Maxima keskus Tallinnas Merivälja teel
Foto: Maxima

Lisaks tulevad hoonesse rendipinnad, mille tarvis otsib Maxima ettevõtteid, kes soovivad piirkonna elanikele pakkuda avalikke teenuseid. Huvitatud ettevõtted saavad Maximaga ühendust võtta kuni 30. aprillini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757