Autor: Laura Saks • 8. aprill 2024

Väljakutseterohkel ajal uut restorani avav ärimees: julge hundi rind on rasvane

Noblessneris avab hoolimata keerukast majandusolukorrast juba käesoleval nädalal uksed Uma Restoran, mille omanikud on kogenud restoraniärimehed Kristjan Peäske ja Janno Lepik.
Restoraniärimees Kristjan Peäske tõdes, et praegu on restoraniäris selged väljakutsed ja tihedam konkurents.
Foto: Raul Mee

Peäske tõdes, et restoraniäridel on praegu selged väljakutsed, näiteks käib Eesti keskklass kõvasti vähem väljas söömas, kui tegi seda varem. Põhjus on ikkagi kerkinud euriboris. “See on keeruline ja nukker seis, mis ei tähenda, et me ootaks riigilt mingeid lahendusi,” sõnas ta ja lisas, et lihtsalt konkurents on praegusel ajal tõsisem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757