• 08.04.24, 09:07

Väljakutseterohkel ajal uut restorani avav ärimees: julge hundi rind on rasvane

Noblessneris avab hoolimata keerukast majandusolukorrast juba käesoleval nädalal uksed Uma Restoran, mille omanikud on kogenud restoraniärimehed Kristjan Peäske ja Janno Lepik.
Restoraniärimees Kristjan Peäske tõdes, et praegu on restoraniäris selged väljakutsed ja tihedam konkurents.
  • Restoraniärimees Kristjan Peäske tõdes, et praegu on restoraniäris selged väljakutsed ja tihedam konkurents.
  • Foto: Raul Mee
Peäske tõdes, et restoraniäridel on praegu selged väljakutsed, näiteks käib Eesti keskklass kõvasti vähem väljas söömas, kui tegi seda varem. Põhjus on ikkagi kerkinud euriboris. “See on keeruline ja nukker seis, mis ei tähenda, et me ootaks riigilt mingeid lahendusi,” sõnas ta ja lisas, et lihtsalt konkurents on praegusel ajal tõsisem.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.10.25, 10:24
5 praktilist näidet, kuidas nutikad iseteeninduslahendused muudavad tänaseid äriprotsesse
Tänapäeval on võimalik äriprotsesse optimeerida läbi digitaalsete tööriistade: B2C ja B2B tellimiskeskkonnad, broneerimissüsteemid, mobiilirakendused ja iseteeninduslikud makselahendused. Need ei ole enam lihtsalt lisavõimalused, vaid osa ettevõtte igapäevasest äriloogikast, mis aitab vähendada käsitööd ja keskenduda sellele, mis aitab saavutada parima konkurentsieelise ning loob suurima väärtuse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele