Autor: Kaubandus.ee • 10. aprill 2024

Välisturistid on Eesti taas üles leidnud

Veebruaris kasvas Eestis viibivate välisturistide arv, siseturistide arv aga kahanes, selgus Statistikaameti andmetest.
<strong >Statistikaameti andmetel peatus 2024. aasta veebruaris Eesti majutusettevõtetes ligi 225 000 turisti.</strong>
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Statistikaameti juhtivanalüütiku Helga Laurmaa sõnul külastas veebruaris Eesti majutusettevõtteid üle 107 000 välisturisti ja ligi 118 000 siseturisti. „ Eelmise aasta veebruariga võrreldes oli välisturiste 4% rohkem, aga siiski veel 11% vähem kui vahetult enne kriisi 2020. aasta veebruaris. Siseturistide arv jäi 1% võrra alla mulluse veebruari kõigi aegade rekordile,“ selgitas Laurmaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757