Autor: Maarit Eerme • 18. aprill 2024

Liviko ekspordidirektor: duty free ja travel retail aitavad leida partnereid ka siseturgudel

Välisturule müües on Liviko ekspordidirektori Jörgen Hermanni sõnul rusikareegliks, et suuremate partnerite puhul tuleb olla ka kannatlikum.
Liviko ekspordidirektor Jörgen Herman Toiduliidu aastakonverentsil 2024
Foto: Erlend Staub

Herman rääkis Toiduliidu aastakonverentsil, et nad Livikoga otsivad turgudel partnereid, kes on alkoholi alal pädevad. „Alkohol on väga reguleeritud valdkond ning me ise ei jõua kõikide sihtriikide seadusandlust läbi töötada, sellepärast on tarvis ka pädevaid kohapealseid partnereid,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757