Autorid: Hando Sinisalu, Merit Võigemast • 23. aprill 2024

Ekspert: vahetage kliendile kaup tasuta välja

Eesti kaupmehed võiksid oma klientide kaebustega tegeleda tõhusamalt, sõnas Kliendiuuringud.ee juht ja 8. mail toimuva E-kaubanduse UX konverentsi üks esinejatest, Mari Arnover.
Kliendiuuringud.ee juht Mari Arnover
Foto: Erakogu

Kliendiuuringud.ee juht Mari Arnover viis läbi e-kaubanduse uuringu 40 vastajaga, selgitamaks välja, mis peaksid olema täna e-poode haldavate kaupmeeste suurimad prioriteedid - mis kliente ärritab, mida saaks teha paremini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757