Autor: Kaubandus.ee • 25. aprill 2024

Raadi Selverile asetati nurgakivi

Ehitatav kaubandushoone lisab piirkonda 4500 ruutmeetrit kaubandus- ja teeninduspinda.
Raadi piirkonna elanikud saavad peatselt külastada Tartu valla suurimat toidukauplust.
Foto: Andras Kralla

Raadi piirkonna elanikud saavad peatselt külastada Tartu valla suurimat toidukauplust kus, lisaks toidupoele Selver asuvad mitmeid vajaminevaid kaupu ja teenuseid osutavad ettevõtted nagu Aphoteka, PetCity, Tamrex, 24/7 Fitness ning ilusalong. Ehitatav kaubandushoone lisab piirkonda ca 4500 m2 kaubandus- ja teeninduspinda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757