Autor: Kaubandus.ee • 2. mai 2024

Barbora laiendab teeninduspiirkonda

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora laiendab oma teeninduspiirkonda Ida-Virumaale, hakates pakkuma kaupade kojuveoteenust Narvas, Narva-Jõesuus ja Sillamäel.
Foto: Barbora

"Klientide teenindamist Narvas, Narva-Jõesuus ja Sillamäel alustame 7. mail ning sellega lisandub Tallinnale ja Harjumaale, Tartule ja lähiümbrusele ning Pärnule neljas Eestimaa piirkond," lausus Barbora turunduse ja sortimendi osakonna juht Ljubov Seibak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757