Autor: Kaubandus.ee • 15. mai 2024

Amazoni müüjad arutavad, kuidas müüke kasvatada ja äri uuele tasemele viia

Amazoni platvorm kasvab pidevalt ning ei ole märke, et tarbijad liiguksid muudele e-kaubanduse platvormidele. Ettevõtted otsivad pidevalt võimalusi, kuidas oma toodete müüke kasvatada ja äri uuele tasemele viia.
Foto: Raul Mee

Täna on ettevõtetel rohkem sisemisi ja kolmandate osapoolte tööriistu kui kunagi varem, mille andmed ja funktsioonid aitavad Amazoni džunglis navigeerida. Seetõttu leiavad Amazoni müüjad endiselt edu, vaatamata kasvavatele kuludele, suurenenud konkurentsile ja kiiresti muutuvale platvormile.

Et olla sellel platvormil parim, siis on tarvis teada, mis on edu võti 2024. aastal ja kuidas kombineerida pingutust ja strateegilist planeerimist nii, et toimiv ärimudel enda kasuks tööle panna.

8. juunil toimuval rahvusvahelisel Amazoni müüjate konverentsil Hilton Park Hotel’is aitame osalejatel Amazoni ärimudelit uuesti leiutada, pakkudes välja strateegiaid turu-uuringute läbiviimiseks, konkurentsi hindamiseks ja mis kõige tähtsam - ainulaadse müügipakkumise väljatöötamiseks olenemata sellest, kas ettevõte on alles alustamas või kogenud Amazoni müüja. Konverents on kõik selleks, et anda ettevõttele eelis suurendada oma võimalusi kasumliku Amazoni äri loomiseks.

Konverents on mõeldud kõigile, kes soovivad laiendada enda eksportiturgude võimalusi ning ka neile, kes alles mõtlevad lisaraha teenimise peale, et hakata Amazoni platvormil müüjaks. Konverentsil saavad mitmeid mõtteid ja soovitusi mõlemad.

Oleme konverentsile kohale kutsunud edukad ja suurte kogemustega Amazoni müüjad, kes jagavad enda kogemusi ja õpetusi. Lisaks astuvad lavale mitmete soovituste jagamiseks ettevõtted, kes aitavad Amazoni platvormil müümise lihtsamaks teha.

Tegemist ei ole pelgalt konverentsiga, vaid see on kogukond, kes hoiab kokku ning jagab hea meelega üksteisele oma teadmisi ja nippe, kuidas saada edukaks Amazoni platvormil müüjaks. Seega lisaks teadmiste jagamisele on konverentsil ka mitmeid networkimise võimalusi - õhtusöök, SUP matk, akti maalimine, saun, after-party koos pokkeriturniiriga.

Tutvu konverentsi programmiga SIIN ning võta osa ka networkingu tegevustest. Registreeru soodushinnaga SIIN.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700