Autor: Kaubandus.ee • 29. mai 2024

Kaubanduse Aastakongress 2024 keerab nina päikese poole

9. oktoobril toimub värskelt valminud T1 Venuel Kaubanduse Aastakongress 2024, kus fookusesse on võetud kasvuvõimalused ning optimismi süstimine.
Kaubanduse Aastakongress 2023 Kruiisiterminalis
Foto: Raul Mee

Eesti majanduses on keerulised ajad - majandus ei kasva, investorid kardavad sõda, tarbijad ostavad üha enam välismaa e-poodidest. Eesti hinnatase päris mitmes kategoorias ületab Euroopa Liidu keskmist. Aga igale langusele järgneb tõus ja pärast vihmaseid päevi paistab taas päike.

Valdkonna tippsündmusel ehk Kaubanduse Aastakongressil otsime koos esinejatega uusi kasvuvõimalusi ja proovime kaupmeestesse süstida optimismi.

Kaubanduse Aastakongress 2024

9. oktoober 2024

T1 Venue

Konverentsil kuulevad osalejad milline on 2025. aasta majanduse väljavaade ja kuidas see kaubandust ja tema konkurentsivõimet mõjutab? Samuti saavad nad teada, kuidas käituvad rahvusvahelised investorid ehk milliseid kaubandustehinguid tehakse siinses regioonis.

Üle ega ümber ei saa ka rohepöördest, kuid kas see on kaupmeeste sõber või vaenlane. Kui kaugele on mindud kõikide regulatsioonidega ning kuidas see meid kõiki mõjutab?

Kongressi lavale astub ka kevadel Tallinna Linnapeaks saanud Jevgeni Ossinovski ning vastab küsimusele, et mida Tallinna linn teeb, et kaubandust elavdada. Silmas tuleb pidada ka kõiki neid massiivseid teeremonte ja liikluspiiranguid, mis on takistanud klientide ja turistide liikumist aga ka planeeringute menetlemise aeglust.

Kui juba rääkida päikselisemast tulevikust siis peab olema kursis ka tarbijatrendidega, mis kaupmehi lähiaastatel eest ootab ja millega peab arvestama tuleviku plaanide ning strateegiate tegemisel.

Päeva lõpus kuulevad osalejad inspireerivaid ettekandeid AI mõjust kaubandusele, optimismi säilitamisest ning ka sellest, kuidas Eesti kaupmehed maailmas võiks läbi lüüa.

Nii nagu ka igal aastal kuulutame kongressil välja ka möödunud aasta kõige edukamad jaekaupmehed ning valime Aasta Kaubandustegu.

Tutvu Kaubanduse Aastakongressi 2024 programmiga ning registreeru soodushinnaga SIIN.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700