Autor: Kaubandus.ee • 31. mai 2024

Veebis pakuvad parimat teenindust pangad

Veebikanalites pakuvad Eesti elanike hinnangul parimat teenindust pangad Swedbank ja LHV ning neile järgnevad kindlustusettevõtted Seesam ja Salva, selgub Kantar Emori uuringust.
Finantsvaldkonnas pakub parimat teenindust Swedbanki internetipank.
Foto: Andras Kralla

Viienda positsiooni haarab endale Apotheka apteegi e-pood. NPS-soovitusindeksi uuring kaardistab, kuivõrd soovitaksid inimesed oma sõpradele ja tuttavatele eri ettevõtete veebikeskkondasid, mille teenindusega nad on viimasel ajal kokku puutunud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700