Autor: Kaubandus.ee • 4. juuni 2024

Soojad ilmad suurendasid grilltoodete müüki

Erakordselt soe maikuu kasvatas osa grilltoodete müüki mullu kevadega võrreldes viiendiku võrra. Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul suurendas eestlaste grillirõõmu ja lihatarbimist ka mõningane hinnalangus.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük
Foto: Vallo Kruuser

Erinevate grill-lihade tarbimine on aastaga 11,3% suurenenud. „Kõige rohkem on aga eelmise aasta maiga võrreldes kasvanud linnulihast grilltoodete müük ja seda suisa 22%,“ ütles Kruustük pressiteates. Tema sõnul võis juba aasta alguses prognoosida kanalihatoodete suurt populaarsust, kuna nende hind on sealihast veidi odavam.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700