Autor: Kaubandus.ee • 7. juuni 2024

Aprillis peatus majutusettevõtetes vähem turiste kui aasta varem

Statistikaameti andmetel peatus 2024. aasta aprillis majutusettevõtetes ligi 234 000 turisti, mida on 7% vähem kui aasta varem samal kuul. Vähenes nii sise- kui ka välisturistide arv.
Tallinna Sadamas A terminalis
Foto: Raul Mee

Statistikaameti juhtivanalüütik Helga Laurmaa tõi välja, et aprillis külastas Eesti majutusettevõtteid 115 700 välis- ja 118 100 siseturisti. „Eelmise aasta sama ajaga võrreldes oli välisturiste 8% ja siseturiste 5% vähem. Kriisieelsele 2019. aasta aprillile jäi välisturistide arv alla 26%, kuid siseturiste oli seekord 11% rohkem,“ selgitas Laurmaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700