Autor: Kaubandus.ee • 10. juuni 2024

Lidl avab jaanipäeva eel Saaremaa kaupluse

Saaremaal Kuressaares avatakse neljapäeval, 20. juunil Lidli kauplus, mille ehitusse, hoone ümbruse heakorrastusse ja vahetus läheduses asuva avaliku taristu arendusse on Lidl Eesti investeerinud üle kaheksa miljoni euro.
Lidl Kuressaare
Foto: Lidl

Kaupluse avamisega loodi Kuressaares 60 hästitasustatud töökohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700