Autor: Kaubandus.ee • 12. juuni 2024

Circle K juhatuse liige Piret Kask asus kogu Baltikumi kaubandusdirektoriks

Circle K Eesti juhatuse liige ning seni Circle K Baltikumi personalidirektorina tegutsenud Piret Kask asus kogu Baltikumi kaubandusdirektori ametikohale. Eelmine Baltimaade kaubandusdirektor Renatas Alekna lahkus Circle K-st.
Seni Baltikumi personalidirektori ametit pidanud Piret Kask on alates juunist Circle K Baltikumi kaubandusdirektor
Foto: Circle K

Piret Kase sõnul pakub Baltikumi kaubandusdirektori amet võimalust veelgi tugevdada Circle K positsiooni kõigi kolme riigi mugavuspoodide turul, et olla inimeste esmane valik lisaks mootorikütuste soetamisele ka poekaupade ja teenuste osas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700