Autor: Maarit Eerme • 12. juuni 2024

Kvaliteetsed jalatsid ja rõivad viisid suurde kahjumisse

Jalatsite ja rõivaste müügiga tegelev Talwest Group sulges 2023. aastal mitmeid kauplusi, kuid avas ka paar uut kauplust.
Superdry kauplus Kvartali keskuses
Foto: Raul_Mee

2002. aastal jalatsite müügisalongiga Salamander alustanud Talwest Grupp sulges 2023. aastal Högli kaupluse Viru Keskuses, Salamandri kaupluse Nautica keskuses, Tops kaupluse Valli tänaval ja United Colors of Benettoni kaupluse Rocca al Mare keskuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700