Autor: Kaubandus.ee • 25. juuni 2024

Roccal al Mare Prisma võtab ette värskenduskuuri

Roccal al Mare Prisma alustas juunis uuenduskuuri, et värskendada kauplust ning pakkuda veelgi mugavamat ostukogemust. Uuendustööde ajal on kauplus avatud tavapärastel aegadel.
Roccal al Mare Prisma tahab klientide jaoks veelgi mugavamaks saada.
Foto: Erik Prozes

Rocca al Mare Prisma on nii sortimendilt kui ka pindalalt Eesti suurim hüpermarket. Näiteks on seal müügil 20 300 erinevat toidu- ja esmatarbekaupa ning keskmiselt 60 000 tööstuskauba artiklit, edastab ettevõte pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700