Autor: Maarit Eerme • 29. mai 2024

Prisma lõpetas aasta kahjumiga. Jätkatakse kauplustesse investeerimisega

Prisma Peremarketi juhatuse esimehe Ilkka Alarotu sõnul on olnud väga rasked aastad, kus müügimahud on olnud pikalt languses ning tarbijate kindlustunne on olnud negatiivne, kuid on näha trende positiivsuse suunas.
Prisma juht Ilkka Alarotu
Foto: Andras Kralla

Alarotu rääkis, et olenemata sellest, et üldiselt kõik hinnad tõusid, siis nemad alandasid kaupade hindu perioodil nii veebruaris, märtsis kui ka aprillis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700