Autor: Heli Künnapas • 1. juuli 2024

Aastaga üle 50% taandunud USA apteegikett kavandab taastumise strateegiat

USA jaemüügiapteegiketi ja ravimitootjate omanik Walgreens Boots Alliance aktsiad on sel aastal langenud enam kui 50%. Tegevjuht esitas seetõttu agressiivse plaani ettevõtte tegevuse ümberkujundamiseks, vahendas Yahoo Finance.
USA apteegiketi Walgreens aktsia on aastaga langenud enam kui 50%.
Foto: AP/Scanpix

Walgreens seisab jätkuvalt silmitsi jaemüügi vastutuulega ja pöörab apteegiketi uhiuue strateegia poole, kirjutab Äripäev. Kaheksa kuud ametis olnud tegevjuht Tim Wentworth esitas möödunud neljapäeval kolmanda kvartali tulemuste aruannet jagades olulised muudatused tulevikuks. Wentworthi nägemuses on tulevik selline, kus apteegid on kohalikud tervishoiuteenustele juurdepääsu keskused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700