Reserved avas Eestis e-poe

Reserved e-pood
Reserved e-pood

Rõivabränd Reserved pakub nüüdsest oma Eesti klientidele võimalust teha ööpäevaringselt oste ka mugavas veebipoes, kust leiab üle 5000 toote nii naistele, meestele kui ka lastele.

LPP Retail Estonia OÜ e-kaubanduse spetsialist Alice Heinmetsa sõnul tagab e-pood klientidele veelgi mugavama ja kiirema võimaluse poodlemiseks, sest ostud saab nüüdsest sooritada vaid paari klikiga. 

Veebipoest soetatud toodetele saab järgi tulla vabalt valitud Reservedi poodi ning samuti on võimalik kaup kulleriga koju tellida. Üle 50 eurose ostusumma puhul ei kaasne kohaletoomise tasu ning samuti kehtib tellitud kaubal ka 30 päevane tasuta tagastamise võimalus. 

Reservedi veebipoes on müügil kõik kauplustes saadaval olevad tooted alates rõivastest ja aksessuaaridest lõpetades jalanõudega. Veebipoe külastajal on võimalik ostelda kollektsioonide kaupa või valida erinevate rõivakategooriate vahel. Samuti on eraldi välja toodud uusimad tooted ja kollektsioonid ning ostjal on võimalus tutvuda ka suurimate müügihittidega.

Kaks aastat tagasi rääkis  LPP Retail Estonia juht Tarmo Põiklik, et neil on Eesti e-kauplus plaanis avada lähitulevikus. Tookord ütles ta, et sellised otsused tulevad LPP peakontorist Poolast. "Ettevõte on suur ja arendusi tehakse riikide kaupa nimekirja alusel. Eesti asub nimekirjas mingisugusel kohal ja kui arendusega jõutakse meieni, siis tuleb ka meile e-kauplus,” ütles Põiklik. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara