Autor: Diana Taluri • 24. aprill 2020

3 olulist punkti, kuidas e-äris edukalt tegutseda

Kaheksa aastat ettevõtetele e-poode ja kodulehti arendanud Marketing Sharksi tegevjuht Diana Taluri manitseb praegu kiiruga e-ärisse sukeldujaid küll tegutsema, aga seejuures mitte paanitsema. Ta toob välja 3 olulist punkti, millega peaks iga ettevõtte arvestama, kui soovitakse oma äri digitaliseerida.
Diana Taluri.
Foto: Erakogu

Praegust kriisi iseloomustab märksõna "liikumispiirang". Tavapärased poed ning asukohapõhised ärid on need, kelle rahavood kukkusid kokku mõne päevaga – välja arvatud toidupoed. Ellu jäid ja jäävad need, kelle äri ei sõltu asukohast ega füüsilisest kliendist. Ellujäämise võitlus veel käib. Küll proovitakse palku vähendada, inimesi koondada, püsikulusid vähendada, riigilt abi saada... Aga kas see päästab päeva?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757