Autor: Äripäev • 19. aprill 2021

Erootikakaubamaja sihib börsi

Timo Juhani Majuri tegutseb lisaks erootikapoe pidamisele ka jõusaalide edendamisega.
Foto: Andras Kralla
Erootikapoe Hot Lips ning jõusaalibrändide HC Gym ja HC Pro omanik Timo Majuri soovib oma ettevõtte Relika viia börsile, kirjutab Geenius.

Soome ärimees Timo Majuri ütles väljaandele, et kuigi ettevõtte lõppeesmärk on saada noteeritud Nasdaqi First Northi alternatiivturul või suurendada firmat läbi võimalike liitmiste, plaanib ta esmalt alustada väikeinvestorite pardale toomisest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700