Autor: Anu Jõgi • 11. oktoober 2021

Stockmann hakkab koondama

Tallinnas on koondamist puudutavas divisjonis praegu ametis 366 inimest.
Foto: Liis Treimann
Kaubanduskontsern Stockmann alustab koondamist kõigis kolmes riigis, kus tegutseb. Plaan on sellega saavutada aastane kokkuhoid suurusjärgus 4 miljonit eurot.

Hinnanguliselt lõpeb praeguses organisatsioonis 105 ülesannet ja juurde tahetakse luua 45 uut ülesannet. Ettevõte toob teates eraldi välja Soome, kus koostööläbirääkimiste all on umbes 210 töökohta ja hinnanguline vähendamisvajadus on maksimaalselt 60 töökohta. See jätaks siis Eesti ja Läti mahuks 45 töökohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070