Autor: Jana Saarkoppel • 18. märts 2022

Kaubamaja aktsionärid kinnitasid dividendi, ehitusplaani pole juhatus maha matnud

Tallinna Kaubamaja täna toimunud aktsionäride koosolek kinnitas majandusaruande ja aktsionäridele 0,68 senti dividendi.
Tallinna Kaubamaja juhatuse esimehel Raul Puusepal (pildil keskel) oli aktsionäride koosolekul põhjust rõõmu tunda, kuna 2021. aastal näitas ettevõte tugevaid tulemusi.
Foto: Andras Kralla

Koosolekul andis oma hääle 51 aktsionäri, kellest 35 oli seda teinud juba enne koosolekut ning esindatud oli 71,8% hääleõigustest. Koroona-ajastule kohaselt olid saalis aktsionäride read hõredad ning 72 kuulajat, kelle seas ka nõukogu liikmed, osalesid koosolekul läbi veebi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700