Autor: Eliise Kivi • 2. juuli 2024

Matsimoka unistab välismaale laienemisest

Mullu viimase kümne aasta suurima käibeni jõudnud lihatootja Matsimoka saavutas edu vaatamata raskele aastale ning sihib lähiajal välisturgudele laienemist.
Matsimoka on Eesti pereettevõtte, mis sai alguse 1982. aastal. Pildil ettevõtte juhatuse liikmed Jan Inno, Aivar Inno ja Sten Inno.
Foto: Andras Kralla

Matsimoka juhi Jan Inno sõnul tegi mulluse aasta raskeks sealiha hinna pea kahekordne tõus. Selle põhjused ulatuvad pandeemiaaega, selgitas ta. Toona langes sealiha hind järsult, seakasvatajad sattusid raskesse seisu ja see omakorda sundis neid karja vähendama. Lisaks andis seakasvatajatele hoobi Ukraina sõda, mis tõi kaasa vilja hinna tõusu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700