Autor: Hando Sinisalu • 6. detsember 2021

Ülemiste keskus plaanib agressiivselt laieneda

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnist valmistub suureks laienemiseks.
Foto: Liis Treimann
Ülemiste keskuse juht Guido Pärnist rääkis, et keskus plaanib Rail Balticu rongijaama valmimise ajaks ka enda pinda agressiivselt laiendada. Ta kinnitas, et kokku suureneks Ülemiste keskuse pindala 2026. aastaks kuni 80 000 ruutmeetri võrra, millest enamuse moodustaksid büroopinnad.

Pärnits rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, milline uus Ülemiste transpordisõlm tema silmis välja hakkab nägema ning miks plaanib Ülemiste keskus sellesse nii suurelt panustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700