Autor: Andres Kiviselg • 11. jaanuar 2022

Müügisaade: kas sa oled huvitatud või oled sa pühendunud?

Kinnisvaramaakler ja -investor Martin Vendla (vasakul) ning Dominate Sales'i partner Andres Kiviselg.
Foto: Äripäev
Uus aasta, uus külaline! Seekord on "Nimed Müügitahvlil" saates külas Eesti üks edukamaid kinnisvaramaaklereid ja kinnisvarainvestor Martin Vendla.

Dominate Sales partner Andres Kiviselg vestleb Martiniga tema karjäärist müügis. Samuti kogemustest ja õppetundidest, mis on tema 10 aastase müügikarjääri jooksul kogunenud.

Saame teada, mis on need põhilised oskused, tehnikad ja tööriistad, mis on viinud Martini väga kiirelt Eesti parimate kinnisvaramaaklerite sekka ning mida peaksid Sina tegema ja jälgima, kui soovid oma müüki järgmisele tasemele viia.

Räägime ka sellest, millist rolli on Martini karjääris mänginud regulaarne müügitreening ja oma oskuste järjepidev lihvimine ning mida tähendab põhimõte "Kas Sa oled huvitatud või oled Sa pühendunud?"

Võtke märkmik ja pastakas kätte ning head kuulamist!

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700