Autorid: Silver Rooger, Andres Kiviselg • 8. märts 2022

Nimed Müügitahvlil: Kõige tähtsam kõne müügis!

Nimed müügitahvlid tähistavad 30. saadet, mis eetrisse jõuab! Seekord räägitakse saates kõige tähtsamast kõnest müügis.
Foto: Äripäev
Milline on kõige tähtsam kõne müügis? Tegelikult on neid 2!

Silver Rooger ja Andres Kiviselg Dominate Salesist jõuavad saate arutelu käigus tõdemuseni, et kui tahad müügis tippu jõuda ja seal ka püsida, siis kõik algab ja lõppeb sisekõnega. Eriti kehtib see alustavate müügiinimeste puhul, kes alles teevad oma esimesi katseid müügitööga. See, kuidas sa endaga räägid ja millise tähenduse sa asjadele annad, sellise tulemuse sa ka saad.

Nimed müügitahvlil" saates käsitleme teemasid:

• Kuidas saada üle hirmudest;

• Kuidas pöörata negatiivne sisekõne positiivseks;

• Kuidas lõppmatusest näivast august välja ronida;

Kui enda seisundi juhtimine ja sisekõne paigas, siis ei saa ka ilma järelkõneta. Kõne, mida tehakse haruldaselt vähe, kuid mille kasutusele võtmine võib olla mängumuutev. Seejuures tuuakse saates välja, kuidas seda teha õigesti ja mitte kolistada läbi tüüpilisi ämbreid.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700