Autor: Meelis Mandel • 31. jaanuar 2023

Coop Eesti uus juht vihjas, et kauplustekett on ostulainel

Eesti suurim jaekaubanduskett Coop Eesti, millele kuulub täna ligi veerand turuosast, ihkab veelgi kasvada. Konkurendid, kes on täna vaevas ja tunnevad, et turgu ise võtta ei jõua, võivad minna Coopi jutule, rääkis ettevõtte peatne juht Rainer Rohtla.
Coop Eesti juhatuse esimees Rainer Rohtla.
Foto: Andras Kralla

“Coopil on küll tulnud ka varasemalt eirnevaid pakkumisi, aga täna pole olnud sellist, mis kõnetaks piisavalt või mille hind oleks õige,” rääkis Rohtla hommikuprogrammi intervjuus. Täna on Coop veel iseseisvalt võrgu arengusse investeerinud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700