Autorid: Silver Rooger, Andres Kiviselg • 28. veebruar 2023

Suurimad kalad kliendisuhtluses ja kuidas neid vältida?

Saates tuleb juttu ühest Sri Lanka restorani kogemusest, kuidas kliendile läheneti.
Foto: Silver Rooger
Pärast edukat Nimed Müügitahvlil konverentsi ja väikest puhkust päikeselisel Sri Lankal on Dominate Salesi juht Silver Rooger ja müügitreener Andres Kiviselg tagasi stuudios, et arutleda värskelt kogetud olukordi müügist ja teenindusest.

"Nimed müügitahvlil" saates tuleb juttu sellest, kuidas edukalt kliendile läheneda. Kuidas tunda ära, kas Sinu lähenemine, pakkumine või closing on liiga agressiivne ning Sa peaksid tuure maha võtma või just juurde lisama? Kust tekib see tunnetus ning kuidas seda paremaks saada?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700