Autor: Hando Sinisalu • 13. aprill 2023

Digitaliseerimine on elu ja surma küsimus

Seekordses saates "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" on külas trükikoja K‑Print omanik Rait Rebane.
K-Prindi omanik Rait Rebane.
Foto: Äripäev

Räägime temaga sellest, kuidas digitaliseerimine aitab K‑Prindil Skandinaavia turul edukas olla ja kui palju on digitaliseerimisest tulenevat efekti võimalik Exceli abil hinnata. Toome konkreetseid näiteid, kuidas kogu protsess alates tellimuse saabumisest kuni valmis töö kättetoimetamiseni välja näeb. Rait Rebane on veendunud, et digitaliseerimata ei ole võimalik tulevikus äri ajada.

Saatejuht on Hando Sinisalu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757