Autor: Meelis Mandel • 16. august 2023

Euronicsi juht: aasta lõpus hoogustub müük kahel põhjusel

Praegu kahanenud elektroonika ostmine kasvab aasta lõpus, kuna kätte jõuavad jõulud, rääkis Euronicsi juht Aare Koppel Äripäeva raadios.
Euronicsi juht Aare Koppel (vasakul) ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et aasta lõpus läheb elektroonika müük paremaks. Fotol ka Laura Saks ja Meelis Mandel.
Foto: Jana Palm

Koppel lisas, et jõulud ja neljas kvartal pole sugugi ainus põhjus. Müüki hoogustab ka käibemaksu tõus, millele valitsus paneb järgmisel aastal 2 protsendipunkti otsa. Kallima kodutehnika ostmisel avaldab see juba mõju.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700