Autor: Kristjan Pruul • 6. juuni 2023

Euronics ostab Leedu ühe suurima elektroonikaketi

Eestis ja Lätis kaubamärgi Euronics all tegutsev tehnikakaupade jaemüügigrupp Antista ostab Leedu ühe suurema elektroonikaketi Avitelos Prekyba.
Euronics soetas Leedus suure poeketi.
Foto: Liis Treimann

„Eesti grupi oskusteabe ja infrastruktuuri abil saab otsustavalt tugevdada Avitelos Prekyba positsiooni Leedu turul,“ ütles Eesti ja Läti Euronicsi juht Aare Koppel teate vahendusel. Ostu eesmärk on kasvatada Avitelos Prekyba Leedu turu juhtivaks tehnikakaupade müüjaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700