Autor: Silver Rooger • 12. september 2023

Pika müügikarjääri saladused läbi kolme müüja silmade

Tagaplaanil Silver Rooger Dominate Salesist, Ees istuvad vasakult: Silva Laanemäe, Margit Kannus ja Diana Kivistik.
Foto: Äripäev
Seekord on Silver Roogeril Dominate Salesist külas kolm edukat müügikonsultanti Äripäevast - Silva Laanemäe, Diana Kivistik ja Margit Kannus, kellel kõigil on erinev lugu, kogemus ja eluetapp käsil.

"Nimed müügitahvlil" saates tuleb juttu sellest, mis on pika müügikarjääri ja püsivuse alus, millised põhimõtted tööl ja elus tervikuna toovad tulemuse ning tekitavad rõõmu ning saab ka vastuse küsimusele, kuidas välja tulla madalseisust?

Mõnusat kuulamist!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700