Autor: Neeme Korv • 20. september 2023

Tarmo Kleimann: Narvas ostetakse miskipärast vähem jalatseid

Euribori tõus jätab inimestele vähem raha tarbimiseks, mistõttu märksõna, millega sel sügisel äriplaane koostame, on “ärevus”, rääkis Astri Grupi Narva üksuse ja Tallinna planeeringute juht Tarmo Kleimann.
Astri Grupi Narva üksuse juht Tarmo Kleimann tunnetab järgmise aasta suhtes ärevust.
Foto: Andres Laanem

Eelmise aastaga võrreldes on käive Kleimanni sõnul langenud, kuid võrdlusbaasi arvestades on see loogiline. "Mullu mõjutasid tulemusi positiivselt pensionireformi väljamaksed, aga ka koroonakriisist väljumisega seotud ostlemistuhin,” märkis Kleimann Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700