Autor: Kuldar Kullasepp • 26. detsember 2023

Paindlikud maksevõimalused e‑poes aitavad suurendada käivet

Tänases saates "E‑kaubanduse areng ja tulevik" räägime Inbanki Eesti ärijuhi Valdeko Kübarsepa ja Esto müügijuhi Edward-Edgar Räimega tarbijate rahakotist ja käitumisest, paindlike makselahendustega kaasnevatest võimalustest e‑kaupmeestele kui ka vaatame korra tagasi möödunuvale aastale.
Esto müügijuht Edward-Edgar Räim, saatejuht Kuldar Kullasepp Maksekeskusest ja Inbank Eesti turu juht Valdeko Kübarsepp.
Foto: Äripäev

Saates tuleb juttu ka sellest, kui tihe on konkurents erinevate makselahenduste valdkonnast, kes maksab kinni kliendile pakutavad erinevad võimalused ning ka sellest, kui palju kliendid üldse praegu võlgu jäävad enda maksetega. Inbank ja Esto avaldavad saates ka selle, milliseid tooteid ostetakse maksa hiljem lahendusega ning kuidas nad näevad, milline on turuolukord välismaiste e‑poodide poole pealt.

Saadet juhib Kuldar Kullasepp Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700